Спирт «Пшенична сльоза»: топ-5 відмінностей від звичайних сортів
Спирт використовують у харчовій промисловості та інших комерційних напрямках промислової діяльності. Особливість сорту «Пшенична сльоза» полягає у його надзвичайній якості та чистоті. У цього спирту є п’ять відмінностей від звичайних сортів:
·підвищений вміст етилового спирту;
·еталонність чистоти та якості;
·мінімальна кількість сивушних масел;
·мікровміст метилового спирту;
·м’який смак і органічний запах.
Спирт «Пшенична сльоза» купити можна для промислового використання від постачальників цієї, однієї з кращих спиртових речовин у світі.
Підвищений вміст чистого етилового спирту
У «Пшеничній сльозі» є 96,3% етилового очищеного спирту. Такі ж показники є лише у двох класів спирту. Наприклад, якщо спирт «Люкс» купити і порівняти із показниками «Пшеничної сльози» то саме у наявності етилового спирту вони будуть однаковими. Так само і в сорті «Екстра». Це єдина схожість, крім вмісту альдегідів у згаданих варіантах спиртових речовин.
Високий вміст етилового спирту підтверджує зменшення частки домішок і показує, що під час приготування спирту застосовуються високі технології виробництва, очищення та збереження.
Еталон якості, який готують виключно із пшениці
Досвідчені експерти визнають – спирт «Пшенична сльоза» є еталонним щодо якості. Всі його показники є унікальним набором відсутності домішок, що активно впливають на хімічні та інші властивості спирту. Саме тому, він має такі властивості:
·його можна використовувати для виготовлення найкращих, елітних напоїв;
·виготовляють на відміну від всіх інших сортів тільки із пшениці;
·система очищення спирту є найкращою із всіх, що застосовується у спиртовій промисловості.
Використання такого спирту для виготовлення напоїв високої міцності гарантує відсутність неприємного наслідку вживання алкоголю – похмілля. Адже саме наявність численних домішок, є передумовою цього неприємного стану. Водночас міцність та смакові властивості є відмінними, кращими за інші сорти спирту.
За пробою на окислюваність – один із ключових показників для визначення якості спирту, «Пшенична сльоза» є лідером. Цей сорт має 23 хвилини проби. Це майже вдвічі більше, ніж спирти звичайного високого рівня очищення.
Сивушні масла: майже немає
Як у будь-якому органічному спирті, у цьому різновиді є сивушні масла. Але їх показники мізерні – не більше 3 мг/куб.дм. Навіть спирти вищого очищення можуть допускати вміст сивушних маслянистих речовин значно більше. У таких спиртах їх може бути до 10 мг/куб.дм.
Сивушні масла – одна з тих речовин, що спричиняє ефект похмілля, а також різкого і неприємного запаху неякісного спирту. Тому якщо їх кількість у речовині мінімальна, тим краще для якості напою. Наявність сивушних масел – неминуча частина виготовлення етилового спирту. Але фільтрація до рівня 3 міліграм на кубічний дециметр дозволяє не тільки забути про запах сивушності. Але і не відчути їх під час вживання напою, виготовленого на основі якісного спирту.
Вміст метилового спирту
У складі «Пшеничної сльози» є не більше 0,005% метилового спирту. Це – найменший показник з усіх сортів питного спирту. Навіть у таких сортах як «Люкс» технологія допускає наявність 0,01% метилового спирту. Метиловий спирт не можна назвати корисним, а у певному дозуванні він може становити небезпеку. Найбільше проблем із вживанням спирту є саме через наявність у спиртовому напої значної за відсотком домішки з метилового спирту.
М’який смак і органічний запах
Окрім перерахованих відмінностей, наявні вільні кислоти у спирті «Пшенична сльоза» дають цікавий і характерний саме для цього різновиду смаковий ефект. Наявність цікавого співвідношення кислот та інших речовин робить його гармонійним як на смак, так і за запахом.
Спирт «Пшенична сльоза» є якісним і можливим для застосування щодо виготовлення безпечних та з високими смаковими якостями напоїв із вмістом спирту.