16:10, 5 листопада 2018 р.
У 2018 році в області зросло виробництво мінеральної води, молока та йогурту
2018 році на підприємствах Дніпропетровщини зросло виробництво мінеральної води, сквашеного молока, йогуртів та макаронних виробів. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Підприємства Дніпропетровщини працюють не тільки на кількість, а й на якість. Вони модернізують обладнання та розширюють виробництво. Продукцію реалізують в Україні та поставляють за кордон», – зазначили в управлінні.
Порівняно з аналогічним періодом 2017 року, підприємства Дніпропетровської області збільшили виробництво мінеральної негазованої води на 50%, а газованої – на 27%. Серед лідерів і йогурт та сквашене молоко – їх стало більше на 16,5%. На 10% зросло виробництво макаронів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
08:21
Вчора
Успішний переїзд зі своїм котом: необхідні атрибути та поради
Новини компаній
17:00
19 квітня
15:00
19 квітня
Оголошення
17:54, 17 квітня
17:54, 17 квітня
17:54, 17 квітня
17:10, 19 квітня
16:02, 19 квітня
5
live comments feed...