У 2018 році в області зросло виробництво мінеральної води, молока та йогурту

У 2018 році в області зросло виробництво мінеральної води, молока та йогурту, Алёна Тищенко

2018 році на підприємствах Дніпропетровщини зросло виробництво мінеральної води, сквашеного молока, йогуртів та макаронних виробів. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Підприємства Дніпропетровщини працюють не тільки на кількість, а й на якість. Вони модернізують обладнання та розширюють виробництво. Продукцію реалізують в Україні та поставляють за кордон», – зазначили в управлінні.

Порівняно з аналогічним періодом 2017 року, підприємства Дніпропетровської області збільшили виробництво мінеральної негазованої води на 50%, а газованої – на 27%. Серед лідерів і йогурт та сквашене молоко – їх стало більше на 16,5%. На 10% зросло виробництво макаронів.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции
Оцените первым
(0 оценок)
Пока еще никто не оценил
Пока никто не рекомендует
Авторизируйтесь ,
чтобы оценить и порекомендовать

Комментарии