
16:10, 5 листопада 2018 р.
У 2018 році в області зросло виробництво мінеральної води, молока та йогурту

2018 році на підприємствах Дніпропетровщини зросло виробництво мінеральної води, сквашеного молока, йогуртів та макаронних виробів. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Підприємства Дніпропетровщини працюють не тільки на кількість, а й на якість. Вони модернізують обладнання та розширюють виробництво. Продукцію реалізують в Україні та поставляють за кордон», – зазначили в управлінні.
Порівняно з аналогічним періодом 2017 року, підприємства Дніпропетровської області збільшили виробництво мінеральної негазованої води на 50%, а газованої – на 27%. Серед лідерів і йогурт та сквашене молоко – їх стало більше на 16,5%. На 10% зросло виробництво макаронів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
14:10
1 листопада
15:30
30 жовтня
Дніпропетровська філія "Газмережі" запровадила новий прямий номер телефону для звʼязку з клієнтами
Новини компаній
13:00
30 жовтня
10:10
30 жовтня
ТОП новини
Оголошення