• Головна
  • Цьогоріч в області збільшилося виробництво борошна, круп, ковбаси та масла
13:03, 1 серпня 2017 р.

Цьогоріч в області збільшилося виробництво борошна, круп, ковбаси та масла

Цьогоріч в області збільшилося виробництво борошна, круп, ковбаси та масла

За півроку підприємствам Дніпропетровщини вдалося суттєво збільшити обсяги виробництва харчових продуктів. Здебільшого - борошна, ковбаси, круп та вершкового масла, повідомили в управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА.

«Наші виробники продають свою продукцію не лише в області, а по всій країні. Більше того, вони активно працюють над розширенням ринків збуту та експортують товари за кордон. Відтак і об’єми виробництва постійно збільшуються», - пояснили в управлінні.

Порівняно з першим півріччям 2016-го, цьогоріч на 36% зросло виробництво масла, на 30% - круп, на 22% - ковбаси, на 20% - борошна, на 10% - молока.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#производство #мука #молоко #мясо
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...