• Главная
  • Цьогоріч в області збільшилося виробництво борошна, круп, ковбаси та масла
13:03, 1 августа 2017 г.

Цьогоріч в області збільшилося виробництво борошна, круп, ковбаси та масла

Цьогоріч в області збільшилося виробництво борошна, круп, ковбаси та масла

За півроку підприємствам Дніпропетровщини вдалося суттєво збільшити обсяги виробництва харчових продуктів. Здебільшого - борошна, ковбаси, круп та вершкового масла, повідомили в управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА.

«Наші виробники продають свою продукцію не лише в області, а по всій країні. Більше того, вони активно працюють над розширенням ринків збуту та експортують товари за кордон. Відтак і об’єми виробництва постійно збільшуються», - пояснили в управлінні.

Порівняно з першим півріччям 2016-го, цьогоріч на 36% зросло виробництво масла, на 30% - круп, на 22% - ковбаси, на 20% - борошна, на 10% - молока.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции
#производство #мука #молоко #мясо
0,0
Оцените первым
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Комментарии

Объявления
live comments feed...